May 1, 2013, 10:46 PM

Зная ти ги номерата 

  Poetry » Other
800 0 2

Мислиш си, че изневерите ти ще прощавам,
че ако се скриеш, няма да разбера ?
Но повярвай ми, мили, аз всичко узнавам
и тогава ще се правя на лоша жена.

Ще се направя, че първия път съм простила,
но за да може после да ти е двойно по-гадно.
Омразата, която дълбоко във мен съм таила,
ще ти я подаря... така на мен ще ми бъде приятно.

Мога да бъда със теб, дори да не искам,
да се правя, че те обичам, че съм ти вярна.
Първо в стената грубо да те притискам,
а после пред тебе да бъда кротка, забавна.

Мога, ако поискам, мило да ти говоря,
както и ти с думи омайваш всички жени.
Но мога и живота ти черен да направя,
за да видиш колко много боли.

Знай, че мога да те науча как да постъпваш,
мога да ти покажа какво е женската злоба.
Ще те науча как само една жена да обичаш,
за теб тя да е всичко, да си ù верен до гроба.

© Мария Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Охо, колко си опасна
    Мила, когато е любов тя прощава, и не намразва, а злобата няма място при нея!Ничий живот не прави черен! Не знам на колко си години, но животът, ще те научи на всичките си мъдрости!
  • Млада, но много опасна! Мъже, внимавайте!Браво!
Random works
: ??:??