Feb 8, 2006, 7:38 AM

Зов 

  Poetry
630 0 2
Отидох в горичка
и срещнах сърничка
тя беше много
красива и мила.
Подскачаше леко
и търсеше ,,ЗОВ,,
към нова любов.

© Даниела Данчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??