Apr 26, 2013, 11:27 PM

Зов към тебе 

  Poetry » Love
406 0 3

По тебе стопих си и двете очи,

и всяка сълза ми във гърло горчи.

 

Сърцето се лута по пътя към теб

и прави кръвта ми на сол и на дреп.

 

Душата в гърдите за тебе тъжи

и болна в хралупа отдавна лежи.

 

Объркани мисли към тебе летят -

объркани думи към мене пълзят.

 

И времето в дните ми болка кове,

а мъжката същност към теб ме зове.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??