May 6, 2007, 12:53 AM

Звезда 

  Poetry
774 0 3
На небето звезда стоеше,
тя лекичко трептеше.
На небето тъй омайно
тя блестеше тъй ярко.

Тази мъничка звездичка,
тя кат мен бе самичка.
В един светъл миг полетях,
из небеса се носех.

Отлетях при звездата
и в този светъл миг
аз и тя не бяхме сами...

© Стилияна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??