Oct 15, 2012, 8:39 AM

Звезда 

  Poetry » Love
4253 23 41

Тази нощ и звездите не плачат,
с тях ще дойда красива и бяла.
Тази нощ ти безумен ме чакай,
ще пристигна почти полудяла. 

 

Тази нощ и луната ще стене,
като факла кръвта ти ще паля.
Тази нощ ти изгаряй със мене,
ще ти дам любовта си до края. 

 

В тази нощ ти оставям следа,
ще обгърна лицето ти с длани.
След години, щом плаче звезда,
ще преминеш за мен океани...

 

 

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??