Jun 7, 2014, 10:36 AM

Звезда 

  Poetry » Other
276 0 0

Някъде там бях звездата,
на бара, измежду цигарения дим,
с водка по блузата разлята,
и с чорапи на бримки.

 

Някъде там бях кралица,
целуваща някой непознат,
който на дансинга ме разсъблича.
И после си тръгвам с неговия брат.

 

Някъде там ме короноваха,
слизайки от поредното такси,
навярно залитам и гледат хората.
Няма значение. Някой ме чака в този клуб, нали?

 

Някъде там се прибирах сутринта,
с размазан грим, изгубено портмоне,
с неясни спомени и синка на врата.
И нямаше по-щастлива от мен.

 

 

07.06.2014г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??