Feb 20, 2009, 9:36 PM

звезда 

  Poetry » Love
463 0 1
Не мисли объркан за мене
с последната роза от пищен букет!
Аз като комета в живота ти минах,
оставяйки следа занапред!

Самотна звезда била съм години,
блестяла в зими студени и жарки лета,
но в пъстрата есен, когато навляза,
ще стана планета от хиляди златни листа.

Любима за мен е таз огнена есен
с тъга, меланхолия и ситен дъждец,
а щом погледнеш свода небесен,
превръщаш звездата в облаци
златен прашец...

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??