Sep 19, 2010, 11:18 AM

Звезда 

  Poetry » Other
555 0 2


Светлина  в тъмнината,
над  мене бляска  сега,
притаила дъх в тишината,
нагоре вдигам ръка.
Луната умислена грее,
загрижена, чуди се  тя
дали моят дух ще успее
да намери пътя в нощта...
А бризът морски ме гали
и нашепва мойта мечта -
след толкова бури и хали,
да изгрее за мене звезда...
Чаровна вечер, а небето -
омагьоса ме с таз светлина,
и аз ще будувам,  дордето
влезе в живота ми тя!
               D. Patton

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??