Jan 7, 2021, 12:43 AM

Звезда 

  Poetry » Love
444 1 0

Тя е толкова чиста

Толкова красива

Свети там сама в мрака

И търпеливо чака

Нейния ум и възможности са необятни

Нейната сладост ме изгаря

Нашите души трябва да се слеят в едно

Открих вселената в нейното синьо око

 

Как само,как само искам да целуна нейната нежна ръка

Кой трябва да направи първата стъпка

Никой от нас не е готов за връзка

В мен има единствено мъка

 

Някой ден

Някой ден ще те открия

Ярко светеща звезда

Ако трябва ще обиколя света

И ще го разкъсам

Стига това да ме доведе до теб

Ярко светеща звезда

 

Ти си само във въображението ми сега

Но съм сигурен че си някъде там съвсем сама

Вярвам,че съществуваш и не се отказвам

Знам,че си някъде там и ме чакаш

Докога ще попадам на грешните хора

Някакъв тест ли е това?

Искам да осветиш пътя до твоето сърце

Ще тръгна по пътеката и ще погледна към небето посипано със звезди 

Ти просто ела и ми позволи да те хвана за ръка

Моята прекрасна звезда

 

© Алекс Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??