May 1, 2007, 10:57 AM

"Звезда на любовта"(текст на песен) 

  Poetry
1444 0 3
“ЗВЕЗДА НА ЛЮБОВТА”

Пак свети във нощта
Мъничка звезда
Грее в моето сърце
като в приказка
И излъчва топлина
И буди нежността
В нея аз съзирам теб
Ти си любовта…

Любовта… любовта…

Ту си тук,ту си далече
Търсиш ме
и се криеш от мене
Обичам те
Защо ли да крия
И сляпа да бях щях да те видя

Ти сърцето ми плени
Ти моя свят вземи
Искам да почувстваш
Моите сълзи
И стой до мен в нощта
И слушай песента
Тя казва те ела със мен
Това е любовта

Любовта… любовта…

Ту си тук,ту си далече
Търсиш ме
и се криеш от мене
Обичам те
Защо ли да крия
И сляпа да бях щях да те видя

© Патрисиа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??