Jul 30, 2008, 9:40 AM

Звезда зорница 

  Poetry » Love
1669 0 0

ЗВЕЗДА ЗОРНИЦА

За мене си звезда Зорница,
огряла синкавия небосвод.
Запали ти във мен искрица,
после пламна огън от любов.

Този огън ще ме топли
в дните ми на самота.
Но чуеш ли страдалните ми вопли,
побързай и при мен ела!

Ще чакам, зная, че ще дойдеш.
Ще чакам аз като монах смирен.
Лесно пътя към душата ми ще найдеш -
с любовен плам е озарен.

© Теодор Шамлиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??