Aug 12, 2022, 10:20 AM

Звезден страж 

  Poetry
222 0 2

Зная, тате, че ме гледаш пак
там, от звездното небе далечно,
но не знаеш как ми липсваш - как 
и сърцето бие безконечно.

 

Зная, тате, че ме браниш с чест, 
както беше в  детските години.
Бдиш над моите мечти и днес, 
верен страж от висините сини.

 

Вярвам, тате, там, че си добре,
те, добрите хора не умират!
Гледай ме от звездното небе,

зная, че звездите не заспиват!

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??