Ще празнуваш, тате, на небето
своя звезден юбилей.
Но аз зная, че сърцето
и обичта ти ще ни грей!
Трябваше да се прегърнем
с пожелания, с любов
и в очите си да зърнем
нежност, вяра, благослов!
Трябваше..., но зная, вярвам,
че си денем, нощем с нас!
На небето днес се радвам
и говоря с теб без глас...
© Наташа Басарова All rights reserved.