Звездите са много.
Светят в нощта.
От небесната поща идват
любови на прага.
Протегни смело ръка!
Нека боли!
Нека е радост!
Нали е младост,
изживей мига!
За да има в старостта –
спомени горещи,
парещи следи
и очите на звездите да ни шепнат
най-красивите лъжи!
© Василка Ябанджиева All rights reserved.