Jan 11, 2009, 6:53 AM

Звездички 

  Poetry » For kids
2173 0 10
*       *   *
                                     * * *                                     
*   Малки палави звездички   *
      *       нощем дойде ли, пристигат     *      
*        на небето, като птички        *
*        шеговито ми намигат .     *
*        Отдалече идват всички,       *
*       тичат бързо по света,       *
*       смели, мънички, добрички,       *
*       като детски сърчица.       *
*       Приказки ми те разказват -       *
*       най-различни - тъжни, смешни,       *
*       всички тайни ми показват,       *
*       пеят ми приспивни песни...       *
*       Малки палави звездички       *
*       всяка нощ блестят над мен,       *
*       галят моите очички,       *
*       докато настане ден...      *
* * *
*   *   *

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??