Dec 12, 2008, 7:25 PM

Звездите също плачат 

  Poetry » Love
881 0 4
Звездите също плачат

 
А днес и звездите ще заплачат,
защото нас ни няма,
те за нас ще плачат,
защото тази нощ не сме под тях двама.


Нито днес, нито утре, нито вдругиден,
ще се радват звездите на любовта
между теб и мен.


А когато съмне, слънцето не ще изгрее,
защото чуло през нощта
как луната тъжна песен пее.
Нея звездите я уведомили,
че ние с тебе сме се разделили
и сега тъжи без глас,
защото плача аз.


А ти не знам къде си,
на мрака под тъмните завеси,
искаш да потънеш в забрава,
това изпя луната,
когато тебе наблюдава.



© Снежка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??