Feb 29, 2008, 2:38 PM

Звездите ти щом станат сини... 

  Poetry » Love
853 0 19

Звездите ти щом станат сини,

повярвай в мен и се влюби.

Разхождай се с лъчите зрими,

свободни ще са твоите мечти.

 

 

Изгори тъгата в обичта си,

изтрий й нежно всичките сълзи.

Освободи красивото в грехи си

и пламвай с огън в моите очи.

 

 

Танцуваща, магията те грабва,

в сърцето приковава любовта.

Една съдба в ръцете ти залязва,

отишла си с последната сълза.

 

 

Оглозгай си изцяло самотата,

загнездила се в твоята душа.

Поискай да те сгрее светлината

и отвори сърцето си за обичта.

 

 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??