Jan 20, 2019, 7:41 PM

Звездна 

  Poetry » Love, Phylosophy
530 0 2

 

Няма думи вече в нас, 
тишината е във всичко!
Благослов е всеки час
и дълбока идентичност!
Миг любовно откровение,
в безплътието на нощта,
чудно, приказно знамение
с раждането на деня!
Няма никакви очаквания
и терзания човешки!
Няма лоши предсказания,
търсещи в нас погрешност!
Ти си моята Богиня Свята,
светлина в сетния ми ден!
Ти си звездната позлата,
единила себе си с мен!

 

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??