Nov 2, 2020, 10:40 AM  

Звукът на сърцето ти 

  Poetry » Love
393 6 17

Мракът бавно изплете тъгата на люлка

и потънах в мълчание лунно.

Тишината направи завивка от вълна.

Самотата превърна се в мълнии.

Страх ме е от небето. И от огъня също.

И по детски се плаша от всичко.

Чувствам сякаш във мен нещо се преобръща

и си сричам сърцето си. Сричам.

Щом те няма, ще трябва да свикна да дишам

този въздух по-гъст от мъглата.

Без любов и животът на бесило прилича

и се впива дълбоко в душата ми.

Ако имаше сила , някой би го затегнал.

Бих събрала в дъха си Планетата.

 

Само, само да можех глава да облегна

и да чуя звука на сърцето ти.

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??