May 19, 2019, 6:28 PM

Звъня ти 

  Poetry » Love
518 1 3

                     Звъня ти

 

Звъня ти да ти кажа че те обичам,

да споделя с теб мила Любовта.

В съня ми бе ти  любима не отричам,

посрещнах с усмивка утринта.

 

Звъня ти да ти кажа че без теб не мога, 

бях дълго самотен, тъжна бе ноща.

Намерих те и благодаря за това на Бога,

ще държа здраво твоята нежна ръка.

 

Звъня ти да ти кажа където и да си сега,

ти си до мен, в сърцето, в моята душа.

Ще чакам да те видя, моя любима жена,

да дойдеш при мен, усмихната, добра.

 

Звъня ти да ти кажа че ми  липстваш сега,

красивите очи, усмивката, твойта доброта,

прекрасните мигове с теб, нашите срещи,

целувките ти, тъй нежни, страстни и горещи!

 

 

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??