Mar 3, 2019, 9:37 AM

Чуй ме 

  Prose » Narratives
775 4 12
5 мин за четене

© Даниела Паскова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Благодаря ти, Ивита. Аз съм си тук. "Откровения" са ми слабост много, много отдавна. Дали са ми много и го оценявам. Поздрави.
 • Чудесен разказ! Поздравявам те за изказа и чувствата, които провокира в мен...
  Едва накрая погледнах, че разказът е качен тук още през 2019г.
  Ще те очаквам да се завърнеш, Дани!
 • Каня те на страничката ми. Когато имаш време. Пиша по едно-две произведения на година. Повечето е хумор. Всичко е подбрано. За десет години някои са събрали над две хиляда прочитания, което ме изненадва .
  В момента тече конкурс „ Стихии“ и „ Целувай ме дълго „ е участник в него. Не е хумор.
  Ако те интересува, тук е :
  https://otkrovenia.com/bg/proza/celuvaj-me-dylgo-2
  Талантлива си. Пробвай се и ти на някое предизвикателство.
  Ще те подкрепим, ще скандираме за теб, и ще пием бира за твое здраве
  Аз изпълних плана за тази година и смятам да се оттам на почивка... до следващото лято.
 • Зная, зная, проследих от началото това забавно "над-писване" между вас тримата. Получило се е страхотно.
 • Благодаря,че посети сайта ми, но... прочете чужд разказ. Този е на Сенд. Оригинала е негов, аз само драснах заигравката (третото лице).
 • Марко, добре си ми дошъл.
 • Лятна нощ. Мирише на смола. Множество искри се гонят над пламъка....
  Красиво !
  Открих те случайно, Даниела. През някакъв коментар. Винаги съм си знаел, че съм голям късметлия!
  Поздрави за творбата !
 • Благодаря че се поспря, Мариана. Поздрави.
 • Благодаря, Лия, за прекрасните думи. Благодаря и на вас, Блу и Силвия. Когато със сравнително малко думи успея да кажа толкова много и да остана разбрана, това е хубаво удовлетворение. Благодаря ви от сърце, вдъхновявате ме да намирам малко повече време за любимото ми занимание. Поздрави и светъл празник днес и на вас.
 • Споделям написаното от Лия и само мога да добавя, че се потопих във великолепието на разказа. Имаш магически почерк. Поздравления за написаното!
 • Невероятно написано! Лия е казала достатъчно, няма защо да се повтаряме. Докато четях, изникна картината от "Аватар" за дървото на душите. Честит празник и от мен!
 • "...Всеки по различен начин, но в душата си всички се надяваха на топли дни и уютни нощи. Разравяха въглените в жаравата от миналата зима и гледаха новороденото огънче с копнеж..."
  "...Тъгата понякога свързва хората. По скоро вярата, че тъгата няма да е вечна. И търсиш сродна душа. Такава, която ще сподели с теб вековно дърво. Защото двама души могат да бъдат като двата края на едно дърво – съвършено различни, но пък и толкова здраво свързани в душата..."
  Казвам го напълно съзнателно, вложила цялото си удоволствие в думите: "Трябва да бъдеш четена!" Великолепна пейзажност и обвързаност на природата с чувствата, на героите с вътрешния им свят, на морето и планината с общата свързваща ги любов...Толкова мъдрост и разбиране на човешката същност! Обичам този ти разказ! От пръв поглед е, но наистина се заби в душата ми - дълбоко, дълбоко, там, откъдето нищо не се изтрива.
  Честит празник и благодаря!
Random works
: ??:??