Apr 5, 2023, 3:14 PM

Цинична мечта 

  Prose » Others
425 0 8
1 мин за четене

© Симона Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Благодаря за изказаните препоръти относно рейтинга- ще ги имам предвид, защото не бях напълно наясно, че така "работи системата", но го предполагах.
  Исгрено се радвах преди време и на коментарите на една авторка под мой стих, в които директно бях изпратена на психиатър и бях видиш ли изцяло низвергната. Подобни коментари също са ценни, защото са събудили емоция в отсрещния, макар и негативна.
 • Към Антоанета: Аз всъщност под "рейтинг" имах предвид точно това, което ти твърдиш.
  Този сайт, освен творчески такъв, е и своеобразна социална мрежа. Почти всеки потребител в сайта е автор на творби. Ако имаме очаквания да бъдем коментирани от други автори, трябва да правим същото и ние.
  Аз не разбирам някои потребители, които даже едно благодаря не казват, за изказани хубави мнения.
  От своя страна, прекалената активност в коментирането може да произведе фалшив рейтинг и завишена самооценка на дадения потребител.
 • Към Емил и Симона - не е толкова рейтинг на база коментари.
  Но моето мнение и също и моите потребности предполагат не само да се пуска стих, а да погледнеш произведенията на другите творци.
  А ако нито едно не ти допада, то това не е твоят сайт. Казвам това без никакви лоши чувства и заяждане. Ако харесаш например пет творби и коментираш има голяма вероятност някой (не за да ти върне жеста, а просто от любопитство) да се позаинтересува какво пишеш и да хареса нещо. Говоря от личен опит.
  Да добавя - така е с всички нови автори.
 • Симона, не знам ..на мен пък ми се струваш като далечна потомка на Аристотел малко Но дори и да не си, явно се оказваш един доста бутиков автор само за отбран брой ценители на творчеството ти Така че - слагай си очилата, запретвай ръкава на по-силната си ръка ...и не се притеснявай да си пишеш и публикуваш - все един човек ще прочете - ако и коментира това е само бонус
 • Публикувай и хич да не ти пука. 🙂
 • Хареса ми! 🙂
  В този сайт НЕ е достатъчно да пишеш добре и интересно, за да те четат и коментират. Трябва първо да изградиш "рейтинг", коментирайки чужди творби. 🙂
 • Откакто публикувам тук си мисля, че хич не ми се отдава, защото.... няма особена четаемост.
  Обаче, не се отказвам. То затова е лично творчество - защото дава свобода без граници за изява.
 • Много добър замисъл Честно казано малко недооценено ми се струва това произведение
Random works
: ??:??