Dec 8, 2018, 7:52 PM

Един живот, една история 

  Prose » Narratives
724 2 4
3 мин за четене

© Кали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Идеята е прекрасна, доколкото се постарах да я схвана. Изпълнението обаче куца на много места – лично мнение, с което не бих желала да обременявам когото и да било. Пунктуационно нещата никак не са в ред и целият текст изглежда така, сякаш е редактиран и публикуван в обедната почивка, при това за норматив. Съдържанието също не ме впечатли особено – не ми въздейства емоционално, не ме разтърси, не ми навя спомени, нито ме накара да мечтая. Това цели един добър автор в повечето случаи – да събуди емоция или чувство, пък било то и гневно. Вашият текст обаче ме остави леко апатична, въпреки симпатията към главната героиня, а и към Вас – защото очевидно обичате да пишете и така разгръщате своя вътрешен свят. Нека виждането ми не Ви демотивира, наистина не бих била щастлива, ако приемете думите ми осъдително или като жигосваща критика, защото споделям с топло чувство, не с укор. Ползвайте насоките ми, ако желаете, като градивна критика и подтик за творчество на още по-високо ниво! Успех!
 • palenka (Пепи), идеята е много проста. Но явно трябва отново да прочетеш и внимателно да вникваш, да почувстваш всяка дума и нейният смисъл и след това със сигурност ще разбереш много А за неграмотното писане, си права. Доста сме "западнали" в това отношение, особено сред младите. Но не можеш и не бива, всички да слагаш под общ знаменател. Най-малкото не е морално, етично и прилично. 🙂

  ПС: Само съвет 😉
 • Кали Петкова, хареса ми историята ти не като разказ, а - като съдържание.
  Ако не може на "ти", тогава - на "Вие" .
  Та, за татуировките преди време и аз бях писал нещо, но там се възмущавах от хората, които, подражавайки си правят татуировки и пиърсинг.
  Момичето, за което разказваш не е от тях. Тя използва тялото си като бял лист, не - като бойно поле ...
  Поздрави!

  ПС:
  А, да не забравя: сложих 5 звездички, пчелички нямаше да сложа, както в детската градина
  Пиша това, понеже гледам, че някой недоволен естет ти е писал по-ниска оценка.
  Да не ти пука - смело пиши, пък който не харесва си е негов проблем .
  П1
 • "За нея, тялото е нейната книга," В последно време се напълни светът с такива"книги" на добри момичета и момчета, които са неграмотни иначе... Та какво искаше да кажеш, каква бе идеята на това писание?
Random works
: ??:??