Jun 11, 2015, 5:26 PM

По-топла от слънцето 

  Prose » Narratives
908 0 4
15 мин за четене

© Чарли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Честно казано, аз съм със доста смесени чувства, разказът ме накара да плача, да се ядосвам и смея.
    Безжичен да прав си, има къде да се пипне още, обаче за тази цел в живота си има хора, чиято професия е да оправят "грешките" на другите. При публикуването на една творба (не тук) е ясно, че тя минава поне през 3-ма редактори, ние понеже не сме издателска къща е добре да се съсредоточим върху пълнежа.
    Именно това е и прекрасното на този сайт, няма погрешно писане и изразяване на светоглед или чувства. Ние като читатели получаваме суровия продукт, който доста често казва много повече, отколкото коригираната му версия. Пък и да наблюдаваш как някой израства в стила си на писане е страхотен опит за самия теб.
    Що се отнася до теб, Чарли, напиши, моля те, продължението на тази история, при мен завърши с повдигната вежда и въпросителна, какво стана после? Иначе ми харесва. Поздрави.
  • Идеята не е лоша, но някак е малко повърхностно. Разбира се, това мнение може да е погрешно. Но... има много граматични грешки, особено се забелязва това при напълно неправилната употреба на пълния член и пунктуацията.
  • Днес си мислих за тази история, тя заради моралбия си дълг е готова да сподели и съсипе животът си с Георги, но ето че след време среща някой, с който ще й е по-добре и може би не е трябвали да чака Георги въобще...но живота е сложен. Впрочем супер интересно ми е, когато главния герой е жена.Благодаря ти, Троя...от малък съм забелязал колко по-различно разсъждават момичетата, после жените, уникални сте и ние никога няма да ви разберем, това е интересното! А тези неща съм ги виждал и усещал у съществото срещу мен-нежноста и крехкоста, които казваш...така съм научил за тях.
  • Разказът ти е по-различен. Звучи като критика към мъжете, които не ценят жената до себе си, не умеят да я обичат и уважават. Определено ме впечатли. Много вярно и реалистично си описал женската душевност, нейната крехкост и мълчаливо страдание. Хареса ми, Чарли.
Random works
: ??:??