Защо все още си тук…
вътре,
откъдето те прогоних като демон?
Където всичко изгорих,
за да няма къде да се върнеш…
Защо болиш…
и ме режеш като вина,
от която бавно се сривам…?
Защо крещиш…
и от немия ти писък
бавно оглушавам…?
Защо кървиш…
и по вените течеш като отрова,
от която бавно изстивам…?
Защо си тук…
и с твоето отсъствие
бавно умирам…?
© Ангелина Стойчева Todos los derechos reservados