Алма дере –
за друго време спомен,
с дъх на корени
от дълбокото,
с ромон
на изворна вода,
с шумолене на листа,
свенлив ябълков цвят
и жужене…,
тъй омайно,
на пчела…
Алма дере –
душата
на една жена…
© Росица Танчева Todos los derechos reservados
Поздрави!