30 dic 2008, 0:54

Амбалажна любов 

  Poesía » Otra
748 0 11

Моите стихове, не от мен са написани...

Амбалажни любови... Нищичко ново!

От бездушие и гробища чак да ти писне!

И аз съм само словесна отрова.

На стихове беся домашната манджа.

Със стих разделям преживяната болка.

Стихът е моята нирвана и ганджа.

Със стих да помагам?! Кога и по колко?!

Красиво е, Дявол го взел! Купчина емоции

и автора, сякаш, съм отдавна познал...

Ти знаеш, че чувствата нямат промоции.

Сега ти си ми амбалажният идеал...

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??