10 abr 2019, 11:26

Ами, ако, дали... едва ли. 

  Poesía
224 0 0

Кокошка в полъка лежи...

и мъти за пореден път,

пролоци в гнездото

опитва се да възроди

загубеното от човека.

Мечтатели, повярвали в доброто

отшелници в претъпкана земя

спасители на мазохисти,

не хора а лешояди без душа.

Смъртни сме, но мислим се за Богове!

Недосегаеми от време и от хора,

но всъщност просто луди с бесове

повярвали в нечовешката си сила.

А вятърът промяна търси...

Опитва се за кой ли път света да изцери...

а ще съомее ли!? Това народът ни 

ще го реши. Кокошка в полъка лежи.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??