15 ene 2007, 14:27

АВТОБИОГРАФИЯ 

  Poesía
954 0 15

Сутрин рано разплитам косите
на немирните, светли жита.
Реше острия гребен на дните
безпорядъка в мойта душа.


Вчесва строго тревите в полето,
слага всичко в безупречен ред.
Но защо ли във мене детето
е понякога тъжен поет?


Във реда не намирам утеха.
Подарявам ненужни неща.
Вчера дадох на скитника дреха
от парчета съшита дъга.

 

Димитрия Чакова

 

© Димитрия Чакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??