***
Не поглеждай встрани. Не мълчи.
Аз съм твоето старо момче.
Есента ли отново вали
и ни пита без глас:"Накъде?".
Не въздъхвай дълбоко. Поспри.
Аз съм твоята стара съдба.
Есента ли разпуска мъгли
и ни пита безкрай:"Докога?".
Не ранявай сърцето! Кажи!
Аз съм твоята стара мечта.
Есента ще ни чуе. Нали?
Ще прошепне на глас:"Вечността...".
© Хари Спасов Todos los derechos reservados
Благодаря, "ОТКРОВЕНИЯ"!