Nov 25, 2022, 7:48 PM

*** 

  Poetry » Love
392 4 8

***

 

Не поглеждай встрани. Не мълчи.

Аз съм твоето старо момче.

Есента ли отново вали

и ни пита без глас:"Накъде?".

 

Не въздъхвай дълбоко. Поспри.

Аз съм твоята стара съдба.

Есента ли разпуска мъгли

и ни пита безкрай:"Докога?".

 

Не ранявай сърцето! Кажи!

Аз съм твоята стара мечта.

Есента ще ни чуе. Нали?

Ще прошепне на глас:"Вечността...".

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??