25.11.2022 г., 19:48 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
399 4 8

***

 

Не поглеждай встрани. Не мълчи.

Аз съм твоето старо момче.

Есента ли отново вали

и ни пита без глас:"Накъде?".

 

Не въздъхвай дълбоко. Поспри.

Аз съм твоята стара съдба.

Есента ли разпуска мъгли

и ни пита безкрай:"Докога?".

 

Не ранявай сърцето! Кажи!

Аз съм твоята стара мечта.

Есента ще ни чуе. Нали?

Ще прошепне на глас:"Вечността...".

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??