Честит ще бъде твоят ден
(посветено)
Луната пентаграм заплита.
Ръми в очите звезден прах.
И без да знаеш що е страх
по здрач в лавината политаш.
Небесна харпия изприда
следа-светилник с бодър смях.
Преглъща земния ти грях –
хоругва с горест и обида...
А третото око сред мрака
премигва тихичко отвъд –
ще брани вярно твоя път.
Завинаги светлее зрака...
Честит ще бъде твоят ден
с лазурна обич озарен!
© Плами Todos los derechos reservados