21 oct 2006, 20:49

Да те забравя 

  Poesía
706 0 4

Безумно сама във тишината

редя дума подир дума пак,

и взирам се във самотата -

дано открия те във този мрак.

 

Безкрайно пуста е душата

сред море от думите безброй,

но истината е в тъгата -

пак те искам да си само мой.

 

Но безгранично тежка е мъглата,

обгърнала ме с ледени ръце,

невинна и трепереща в тъгата,

изтръгвам те от своето сърце.                                                        

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??