Ако можех бих ви подарил
Мечтите...
В шепи бих събрал звездите
И луната цяла
Бих раздал като погача бяла
Слънчеви лъчи
Вплел бих във вашите души
Късче от небесна синева
Бих поднесъл на дланта
В шепи бих събрал водата
На колене
Бих изпросил свободата
Вятър нежен на ръце бих носил
Обич ще раздавам
Но не бих я просил
Пресегни се и вземи
Обичта събрана от безброй очи
Дар - с душата си го приеми
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados
Образни, силни и стилни метафори!
Възхитена съм!(6)
ПОЗДРАВИ!