6 oct 2009, 16:05

До идната пролет 

  Poesía » Del paisaje
1781 0 16

В траурно дълъг прощален кортеж,

птиците на ята отлетяха.

Сиви и мрачни дървета-вдовици,

с оголените си върхове

за сбогом им махат.

Пожълтели, тревите налягаха по земята,

покосени от прощалната песен на вятъра.

И дъждът ги изпраща с въздишка,

излята от своята чаша.

Есента погребва природата

с мъка в душата.

До идната пролет.

 

 

 

05.10.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

 

МУЗИКА

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??