7 sept 2009, 12:18

Думите-стрели 

  Poesía
506 0 8

Ти ми каза нещо,

аз ти казах друго.

Ти не ме разбра,

аз си замълчах.

Казаните думи,

висяха помежду ни.

Ти не се прибра,

аз пък не заспах.

Думите-стрели

не можеме, уви,

да ги съберем

от бойното поле.

Дълго ще боли

от думите-стрели.

А пък след това

ще махнеме с ръка.

Ще оставиме лъжите

да си идат от очите.

И ще пуснем любовта

пак на свобода.

 

Думите-стрели,

по-остри от преди,

грижливо са прибрани,

ако нужна е отбрана...

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??