ДЪЖДОВНО
Пак заваля - шантаво време.
И ми намокри душата.
Попритъмня. Зафуча вятъра.
Даже морето стене.
Към хоризонта - мрачно и сиво.
Някаква лодка се мята.
Плажа напуснаха с кикот децата.
Почна да става мъгливо.
Взеха да се надигат вълните.
Пръскат ме с морска пяна.
Прескачат се, за да ме хванат.
Да ми измият сълзите.
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados