19 июн. 2018 г., 00:18

Дъждовно 

  Поэзия
358 2 3

ДЪЖДОВНО

 

Пак заваля - шантаво време.

И ми намокри душата.

Попритъмня. Зафуча вятъра.

Даже морето стене.

 

Към хоризонта - мрачно и сиво.

Някаква лодка се мята.

Плажа напуснаха с кикот децата.

Почна да става мъгливо.

 

Взеха да се надигат вълните.

Пръскат ме с морска пяна.

Прескачат се, за да ме хванат.

Да ми измият сълзите.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??