23 sept 2008, 13:46

Елена в кутия 

  Poesía » Otra
784 0 14
разгъни ме
не допускай стените
от застинали същности
да измерват обеми

прегъни ме
създай ми социалност
само в неравни повърхности
нежността се познава

разгърни ме
измисли ми природа
от безкрайната точка
на всички истории

прегърни ме
направи ме реална
в срещуположния ъгъл
на твоята правилност

© Морето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??