23.09.2008 г., 13:46 ч.

Елена в кутия 

  Поезия » Друга
767 0 14
разгъни ме
не допускай стените
от застинали същности
да измерват обеми

прегъни ме
създай ми социалност
само в неравни повърхности
нежността се познава

разгърни ме
измисли ми природа
от безкрайната точка
на всички истории

прегърни ме
направи ме реална
в срещуположния ъгъл
на твоята правилност

© Морето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??