Sep 23, 2008, 1:46 PM

Елена в кутия 

  Poetry » Other
786 0 14
разгъни ме
не допускай стените
от застинали същности
да измерват обеми

прегъни ме
създай ми социалност
само в неравни повърхности
нежността се познава

разгърни ме
измисли ми природа
от безкрайната точка
на всички истории

прегърни ме
направи ме реална
в срещуположния ъгъл
на твоята правилност

© Морето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??