3 may 2008, 13:38

Копнеж 

  Poesía
715 0 5

Аз искам да ме чакаш вечер

отвън, на пътната врата

и тихо притаен, да питаш:

"Как мина днес деня?"

 

Да вземеш дланите ми кротко,

да погалиш моите коси,

челото ми с устни да докоснеш,

влюбено присвил очи.

 

Да ме обвиеш в прегръдка нежна,

притисната до твойто рамо,

душата ми сама да шепне:

"Това от тебе искам само!"

 

Тогава твоето сърце,

усетило любовен порив,

плахо с глас да изрече:

"О, да, това го мога,

а може би и още много!"

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??