Ще блеснат седем звезди
Като седем сестри
Вплели златни коси
В слънчеви лъчи
Ще духнат седем вятъра
Като седем братя
Засвирили в седем тръби
Ще текнат седем реки
Пълни с мечти
Като седем деца
С щастливи лица
Седем слънца ще преминат
Седем свята ще греят
Седем ангела ще пеят
Седем струни
Музика ще леят
Седем пътя ще вървят
С обич ще се съберат
Седем тела ще се слеят
В сърце горещо да живеят
Седем пъти духът ще израсне
Седем пъти луната ще гасне
Седем тайни ще лъснат
Седем лъча любов ще разпръснат
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados
Ще блеснат седем звезди
Като седем сестри
Вплели златни коси
В слънчеви лъчи... това е разсеяния звезден куп Плеади в съзвездието Телец.