Apr 27, 2011, 10:55 PM

Магия 

  Poetry
967 0 19

Ще блеснат седем звезди

Като седем сестри

Вплели златни коси

В слънчеви лъчи

Ще духнат седем вятъра

Като седем братя

Засвирили в седем тръби

Ще текнат седем реки

Пълни с мечти

Като седем деца

С щастливи лица

Седем слънца ще преминат

Седем свята ще греят

Седем ангела ще пеят

Седем струни

Музика ще леят

Седем пътя ще вървят

С обич ще се съберат

Седем тела ще се слеят

В сърце горещо да живеят

Седем пъти духът ще израсне

Седем пъти луната ще гасне

Седем тайни ще лъснат

Седем лъча любов ще разпръснат

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??