5 jul 2010, 16:15

Морска импресия 

  Poesía
769 0 21

 

Под тихия плисък на вечерния прилив,
в светлината на ароматна луна,
струи нежен шум на морски прибои,
песента м
у достига ръба  на небето.
Ти стоиш на крайчеца на леглото,
в очакване да се случат безброй чудеса.
Прозорецът е отворен.

Бризът дръпнал е щорите.
Тихо някой пее на плажа.
А времето, прелитащо помежду ни,
ле
ко докосва нашите рамена.

Твоите устни са полуразтворени,

пият от нощната красота.

В светлината на белолунните очертания

светят от щастие две лица.

В дланите, докоснати в плаха милувка –

тънка нишка, стигаща право в сърцето.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??