нямам граници и очертания
рисувам се сама
по избледнели спомени
и звездни предсказания
поема съм написана в мастило
грешка подир грешка
на всеки тъжен ред
небето в мен е скрило
никога не се римувам
и никога не слагам точка
нямам правила и знаци
губя смисъла си много често
някъде в средата просто спирам
океан съм и преливам с не-та
нямания и морета
от безкрайни липси
и несбъднати безкрайности
океан съм и корабокрушенец
в дълбините си сама се давя
не търся никакво спасение
то само ще ме намери
© Недописана Todos los derechos reservados
и да, склонна съм да вярвам, че това, от което най-много имаме нужда, само ни намира и винаги идва точно когато му е времето.