12 sept 2024, 15:58

Не ми пука! 

  Poesía » Civil
58 0 1

Ей тъй по света си крача-

любувам се на туй-онуй.

Някой и да ме закача

го пращам чак към Козлодуй.

 

Във мечтите си съм сам,

макар да други ме обграждат.

Не ги отразявам грам,

колкото и да досаждат.

 

Съвети ме обливат всеки ден

какъв да бъда и какъв да не.

Но, с моят си инстинкт вроден

отбягвам всяко диване.

 

Тоз бил доцент, а онзи пък- професор.

Във областта си- баш светило.

За мен , обаче е  агресор,

дрон,устремен към моето хвърчило.

 

Живейте си живота, драги!

Аз ще летя, където си поискам.

Не спират ме ни думи, ни тояги,

съдбата си щом във ръцете стискам!

© Георги Янков Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Напразно ми режете крилете, аз летя със сърцето »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??