21 may 2008, 14:17

Неми думи 

  Poesía
588 0 10
В шепите ми
смaчканите листове
са празни
и нощем ми убиват
с таралежените
си неравности...

Неми думи
разкървавяват
мастилото,
преди да се блъснат
в очите
на гълъбите,
които разнасят
надежда
по площадите,
докато хората
си кълват
един друг
съдбите,
изгризват ги
до кокал
и после
си обичат
скелетите,
надничат
си в черепите...

Останаха
само целофанени
погледи,
които ме пазят
от неопаковано
виждане...
и прегради
от станиол...

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??