5 jun 2012, 22:46

Някой 

  Poesía » Otra
822 0 10


Някой взе младостта ми.
Този някой на слънце прилича.

Някой взе съвестта ми.
И лъжата си с нея закичи.

Някой грабна гласа ми.
Тича с него през тъмното, тича...

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??